Setari Cookie-uri

Sarah Jessica Parker creeaza dependenta

Rolul din 'Sex and the City' a insemnat pentru Sarah Jessica Parker mai mult decat si-ar fi imaginat vreodata, permitandu-i sa-si etaleze imprevizibilul si nonconformistul stil vestimentar, si sa isi adjudece statutul de fashion icon (confirmat, daca mai era cazul, si prin premiul 'Style Icon' acordat, in 2004, de catre Consiliul Designerilor de Moda Americani).

Rolul din “Sex and the City” a insemnat pentru Sarah Jessica Parker mai mult decat si-ar fi imaginat vreodata, permitandu-i sa-si etaleze imprevizibilul si nonconformistul stil vestimentar, si sa isi adjudece statutul de fashion icon (confirmat, daca mai era cazul, si prin premiul “Style Icon” acordat, in 2004, de catre Consiliul Designerilor de Moda Americani).

Ma incapatanez sa cred ca nu exista femeie pe lumea asta care sa nu fi vazut macar un episod din celebra serie “Sex and the City” (“Totul despre sex”), produsa de HBO timp de sase sezoane. Si refuz sa cred, ca dintre cele patru minunate personaje feminine principale, cele patru fascinante prietene, nu v-ati identificat, macar o data, intr-o anumita conjuctura, intr-un moment al vietii, cu una dintre ele. Uneori le-am judecat, alteori le-am aclamat... cert este insa ca nu ne-au fost niciodat indiferente, ca fiecare episod a insemnat o noua provocare.


Am iubit-o sincer si neconditionat pe Carrie Bradshaw, personajul carismatic si irezistibil interpretat atat de bine de Sarah Jessica Parker, incat si acum le mai confund (de cele mai multe ori intentionat). SJP a demonstrat a fi la fel de impatimita de moda (si de pantofii Manolo Blahnik), ca si Carrie, debordand de stralucire la premiere, lansari, evenimente sau in viata de zi cu zi.

Sarah Jessica Parker a demonstrat insa ca este mai mult decat Carrie Bradshaw. O actrita cu o profunzime neobinuita si un stil natural, Sarah continua sa isi construiasca impresionanta cariera in cinematografie, televiziune si teatru de mai bine de 30 de ani (34 mai exact, daca tinem cont ca prima sa aparitie televizata a avut loc la opt ani).

Insa nici succesul profesional si nici statutul de vedeta hollywoodiana nu au impiedicat-o pe SJP sa isi intemeieze o familie, una de invidiat chiar, daca ne gandim ca anul acesta a sarbatorit 10 ani de casnicie alaturi de colegul sau de breasla si tatal copilui ei, Matthew Broderick.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.