Setari Cookie-uri

Sarah Jessica Parker creeaza dependenta

Rolul din 'Sex and the City' a insemnat pentru Sarah Jessica Parker mai mult decat si-ar fi imaginat vreodata, permitandu-i sa-si etaleze imprevizibilul si nonconformistul stil vestimentar, si sa isi adjudece statutul de fashion icon (confirmat, daca mai era cazul, si prin premiul 'Style Icon' acordat, in 2004, de catre Consiliul Designerilor de Moda Americani).

In ceea ce priveste evolutia ei in afara industriei cinematografice, merita mentionat faptul ca in 2004 a fost imaginea Gap in campania intitulata “How do you wear it?” si ca in 2005 si-a lansat propriul parfum, “Lovely”, in parteneriat cu celebra casa Coty. In urma succesului inregistrat, in iulie anul acesta SJP scos pe piata un al doilea parfum, intitulat “Covet”. Si tot anul acesta, SJP si-a lansat o linie de haine, “Bitten”, in parteneriat cu renumitul lant de tip discount “Steve & Barry's”.

Stilul SJP

Sarah este adepta stilului Less is more, in traducere libera mai putin insemna mai mult. Pentru zilele obisnuite, SJP alege pantalonii largi, din materiale lejere, bluzele confortabile si, din cand in cand, jerseul. Dar, la evenimentele mondene, si mai ales pe covorul rosu, Sarah straluceste. Stie sa isi puna in valoare silueta si statura mignona (doar 1.63m) si altfel decat prin faimoasele rochii lungi. Insa toate tinutele sale au ceva in comun, un stil “spumos”, marcat fie prin fustitele din tul, fie prin materialul tip “vata de zahar” al rochitelor. Atunci cand nu opteaza pentru negru, prefera culoarile curajoase si incitante. Si desi cred ca nu e cazul, o sa va reamintesc totusi designer-ii ei preferati: Oscar de la Renta si Manolo Blahnik, acesta din urma botezandu-si unul dintre magazine cu initialele sale - SJP.

Daca in timpul liber nu se machiaza foarte tare, folosind, de cele mai multe ori doar gloss, pentru covorul rosu SJP alege, cel mai adesea, machiajul “smokey eyes”.

Pana si podoaba sa capilara este tot cameleonica. Nu se fereste de schimbari si nu-i e teama sa se joace cu parul ei, fie ca e vorba de culoare sau de coafura. Marturie stau, in acest sens, desele treceri de la coafuri drepte la onduleuri fermecatoare (lungi sau scurte), de la blond deschis sau auriu pana la castaniu inchis.

Stiati ca...

La premiile MTV Movie Awards din 2000, a caror gazda a fost, SJP a schimbat nu mai putin de 15 toalete?!

Daca doriti sa revedeti...

Scena finala din serialul "Totul despre sex":






Un articol de Silvia Nistor

Foto: Wikipedia.org

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.