Setari Cookie-uri

O minune a modei

Zac Posen, o minune a modei?

Printre vedetele care i-au mai purtat creatiile se numara si Eva Mendes, Heidi Klum, Demi Moore, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Lucy Liu si multe altele, fiecare dintre ele contribuind cu cate o imagine pretioasa in construirea carierei si succesului lui Zac Posen.

Acesta a ajuns la nivelul in care este considerat in continuare o amenintare pentru marele Marc Jacobs, iar acest lucru spune multe despre tanarul de 27 de ani.

Imaginea de la care porneste fluxul ideilor sale consta in faptul ca, o colectie nu trebuie sa fie alcatuita numai din doua culori si nu trebuie sa fie adresata unui anumit segment de femei. Hainele sale trebuie sa li se potriveasca tuturor, sa fie o explozie de diversitate.

Exceptand talentul sau de a da nastere unor colectii fabuloase, acesta este si un ''show-man''. Prezentarile sale de moda sunt ca o avalansa de originalitate, avand intotdeauna grija ca pe podium sa defileze modele de renume (Naomi, Karolina Kurkova etc).

Zac Posen este ''Noul Marc Jacobs'' al modei, designerul ale carui tinute vestimentare merita sa fie purtate in momentul in care femeile isi doresc sa fie in centrul atentiei, sa fie absolut stralucitoare. Creatiile sale sunt pur si simplu speciale pentru fiecare femeie in parte.

Un articol de Loredana Toma

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.