Setari Cookie-uri

Cine este cu adevarat viitorul sot al lui Britney Spears?

Acesta este cel mai fierbinte subiect din ultimele saptamani, care umple paginile revistelor mondene. Supozitii, poze care o surprind pe Britney Spears alaturi de noul ei iubit, informatii despre aventurile sau vacantele lor, cadouri scumpe si iesiri neinspirate sau poate intentionate, schimbari de resedinta, hartuiri ... o adevarata isterie provocata de o singura relatie, dar nu una oarecare, ci noua relatie a fostei printese pop. Oricum am prezenta-o, o afacere extrem de profitabila pentru tabloide si poate, daca ne luam dupa unele barfe, si pentru anumite persoane implicate in toata aceasta tevatura.

A studiat la scoala Sheldon, cunoscuta acum drept “Colegiul de Arte Sheldon”, dupa care a plecat in Anglia pentru a urma cursurile Universitatii Luton. In SUA se pare ca s-a mutat in anul 1996.

Sotia: fosta iubita sau actuala conspiratoare?

Ghalib mai este casatorit, in legatura cu acest lucru vehiculandu-se foarte multe opinii. Editia online a publicatiei New York Post, Page Six.com, a dezvaluit mai multe informatii in legatura cu identitatea sotiei lui. Numele ei este AzLynn Berry, are 26 de ani, si se pare ca s-a separat de Ghalib de mai bine de un an, desi nu oficial. AzLynn este o femeie frumoasa, care la randul ei nu este tocmai straina de camerele de filmat. In 2006 a iesit pe pozitia secunda in clasamnetul national al celor mai atragatoare femei din SUA, competitie in care s-au inscris nu mai putin de 348 de candidate la titlul cel mare. In ultimul timp, numeroase reviste s-au intrecut in publicarea unor poze sexy cu ea. Au existat si persoane care sustineau ca AzLynn impreuna cu Ghalib ar fi facut un aranjament pentru a o insela pe Britney si a pune mana pe banii acesteia, insa ea a negat toate aceste zvonuri. Ba mai mult, ea declara ca s-a mutat din Los Angeles din cauza atentiei exagerate pe care i-o acorda presa de cand a inceput aceasta poveste, marturisind chiar ca intr-o zi a fost urmarita de doi barbati intr-un BMW care se pare ca ar fi dorit sa afle mai multe amanunte picante. Se pare ca pe pagina personala pe care AzLynn o avea pe MySpace erau informatii referitoare la relatia pe care ea o are in prezent cu un alt barbat.

Oricum, AzLynn nu este singura care a fost nevoita sa-si schimbe resedinta din cauza indiscretiei exagerate a presei. Se pare ca si parintii lui Adnan, care aveau o afacere in domeniul modei, au renuntat la locuinta pe care o aveau in Birmingham, Anglia, pentru a scapa de frenezia creata.

Nici sora lui mai mica, Aisha, nu a scapat de hartuire. Ea se ascunde pe undeva prin Londra impreuna cu sotul ei.

Cum a decurs relatia?

- Pe 22 decembrie 2007, cel care odata o pandea pentru a o surprinde in posturi jenante a avut se pare “acces” pentru prima data la patul Printesei, in camera ei de hotel din Beverly Hills

- Pe 28 decembrie 2007 cei doi au fost vazuti impreuna, acesta conducand-o pe Britney la vila ei din Hollywood.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.