Setari Cookie-uri

Cine este cu adevarat viitorul sot al lui Britney Spears?

Acesta este cel mai fierbinte subiect din ultimele saptamani, care umple paginile revistelor mondene. Supozitii, poze care o surprind pe Britney Spears alaturi de noul ei iubit, informatii despre aventurile sau vacantele lor, cadouri scumpe si iesiri neinspirate sau poate intentionate, schimbari de resedinta, hartuiri ... o adevarata isterie provocata de o singura relatie, dar nu una oarecare, ci noua relatie a fostei printese pop. Oricum am prezenta-o, o afacere extrem de profitabila pentru tabloide si poate, daca ne luam dupa unele barfe, si pentru anumite persoane implicate in toata aceasta tevatura.

Intr-un articol din Daily Mail, Adnan este numit o persoana josnica si se afirma despre el ca se culca cu vedetele pe care le vana. Si aceste afirmatii sunt in acord cu opiniile familie lui Britney, care considera ca barbatul profita de starea depresiva in care se afla Britney, pentru a pune mana pe banii ei.

La acestea se mai adauga si supozitiile facute pe seama sotiei lui Adnan, despre care am vorbit mai devreme, si care sunt sustinute si de un vecin de-al acesteia, care confirma aranjamentul dintre cei doi in vederea obtinerii de venituri “suplimentare” Ca sunt prieteni apropiati, persoane din anturaj, vecini... de multe ori se pare ca aceste persoane detin mai multe informatii decat chiar cei implicati...

Deznodamant?

Pe 14 ianuarie tabloidul The Popcrunch Show a publicat o stire conforma careia Britney se va converti la islamism pentru a se putea casatori cu noul ei iubit, despre care afirma ca este singurul capabil sa o inteleaga. Un prieten de-al lui Ghalib considera ca religia musulmana ar putea sa o salveze cu adevarat pe Britney, in timp ce insasi cantareata are mari asteptari de la aceasta casatorie, sperand printre altele ca o va ajuta si sa castige procesul pentru custodia celor doi copii. Mentionam ca pe 14 ianuarie a fost programata o audiere in acest proces, iar in cazul in care Curtea de Judecata va hotari sa mentina decizia de suspendare a drepturilor de vizita, Britney Spears nu-si va mai putea vedea copiii pana in aprilie, cand va incepe procesul.

Dar in lumea lor, situatia se schimba cu o viteza uluitoare. Ca si intentiile, sau mai degraba anumite aspecte ale lor. Caci cine altul o spune mai bine, daca nu Caragiale: “Ori sa se revizuiasca, primesc, dar atunci sa nu se schimbe nimic, ori sa nu se revizuiasca, primesc, dar atunci sa se schimbe, si anume, pe ici, pe colo... prin punctele esentiale...“ . In aceeasi zi, acelasi tabloid The Popcrunch Show revenea cu o stire si mai proaspata: cei doi amorezati au revenit asupra intentiei lor de a se casatori, dar nu au schimbat-o ci numai au revizuit-o. Astfel ca in locul unei ceremonii islamice, au optat pentru o ceremonie scientologica. Diferente minore, in punctele esentiale...

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.