Setari Cookie-uri

Cine este cu adevarat viitorul sot al lui Britney Spears?

Acesta este cel mai fierbinte subiect din ultimele saptamani, care umple paginile revistelor mondene. Supozitii, poze care o surprind pe Britney Spears alaturi de noul ei iubit, informatii despre aventurile sau vacantele lor, cadouri scumpe si iesiri neinspirate sau poate intentionate, schimbari de resedinta, hartuiri ... o adevarata isterie provocata de o singura relatie, dar nu una oarecare, ci noua relatie a fostei printese pop. Oricum am prezenta-o, o afacere extrem de profitabila pentru tabloide si poate, daca ne luam dupa unele barfe, si pentru anumite persoane implicate in toata aceasta tevatura.

- Au petrecut Revelionul impreuna, alturi de cei doi copii ai lui Britney, Sean Preston si Jayden James, la resedinta ei din Los Angeles.

- Pe 2 ianuarie 2008 au fost surprinsi cand s-au cazat impreuna la un hotel din Palm Springs, la ora 2 dimineata. Ei au parasit hotelul cinci ore mai tarziu.

- In noaptea de 3 ianuarie Britney Spears a fost scoasa pe targa din casa si internata de urgenta la spital. Membri ai echipei de interventie sustin ca aceasta era sub influenta unor substante necunoscute si ca au fost alertati telefonic in legatura cu scandalul care se pare ca a izbucnit din cauza ca Britney nu a vrut sa inapoieze copiii fostului sot, care venise dupa acestia insotit de bodyguard.

- Desi nu a vizitat-o cat timp a fost internata, la cateva ore dupa externarea ei, pe 6 ianuarie, se pare ca Ghalib a cerut-o in casatorie. Oricum, dupa ce cantareata a iesit din spital, cei doi au petrecut foarte mult timp impreuna.

- Pe 9 ianuarie cuplul se afla pentru o scurta vacanta pe plaja Rosarito din Mexic.

- Pe 11 ianuarie indragostitii au fost impreuna la un dealer Mercedes-Benz, si se pare ca vedeta i-a daruit iubitului ei un cadou a carui valoare materiala este depasita probabil de valoarea lui sentimentala, dar amandoua sunt semnificative: un SUV Mercedes Benz. Un amanunt interesant: cu aceasta ocazie speciala, Britney a purtat rochita cea scurta de la nunta ei din 2004 cu Kevin Federline. A considerta oare ca i-a purtat noroc?

Dileme

Sa fie sau sa nu fie? Sa fie dragoste sau un plan meschin?

In presa americana au aparut multe discutii legate de acest presupus plan. Caci pana la proba contrarie, se aplica prezumtia de nevinovatie.

Agentia X17, care are una dintre cele mai vaste arhive digitale cu poze ale vedetelor de la Hollywood, sustine ca Ghalib si Agentia Finalpixx au un plan foarte elaborat de a obtine bani pe spinarea vedei. Colegii lui Ghalib urmaresc pas cu pas relatia celor doi, oferind amanunte si poze cu ei pentru exorbitanta suma de 5 milioane de dolari. Cert este ca Finalpixx a postat in premiera poze cu ei, facute in vacanta din Mexic. O mana spala pe alta!

Adnan Ghalib a afirmat pentru publicatia americana 20/20: “ Britney este asa cum este din cauza oamenilor pe care ii accepta in preajma ei. Eu insa o consider o persoana incredibila.” Incredibil de profitabila cu siguranta este. Pentru aceeasi publicatie, Adnan a afirmat ca a castigat nu mai putin de 200.000 de dolari urmarind-o pe Britney ca paparazzo. Oricum se pare ca este mai profitabil totusi sa fie de partea cealalta a baricadei, adica de partea lui Britney. Pana la proba contrarie...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.