Setari Cookie-uri

Excentric, carismatic, misterios

Johnny Depp este cunoscut pentru caracterele excentrice pe care le-a interpretat, de la “Edward Maini-de-foarfeca” sau ciudatul producator de ciocolata Willy Wonka din filmul “Charlie si Fabrica de Ciocolata” pana la capitanul Jack Sparrow din celebra trilogie “Piratii din Caraibe.”

Johnny Depp este cunoscut pentru caracterele excentrice pe care le-a interpretat, de la “Edward Maini-de-foarfeca” sau ciudatul producator de ciocolata Willy Wonka din filmul “Charlie si Fabrica de Ciocolata” pana la capitanul Jack Sparrow din celebra trilogie “Piratii din Caraibe.” Este un actor desebit de carismatic, cu o privire profunda si misterioasa care a surprins deseori prin schimbarile de look si capacitatea de reinventare.

S-a nascut in Owensboro, Kentucky, la 9 iunie 1963, ca fiu al unei chelnerite si al unui inginer. Depp mai are un frate si doua surori. In timpul copilariei, familia lui s-a mutat des, schimband peste douazeci de locatii inainte sa se stabilesaca in Miramar, Florida. Actorul avea pe atunci 7 ani. La varsta de 12 ani a inceput sa fumeze si un an mai taziu si-a pierdut virginitatea. Si lucrurile evolueaza in aceeasi directie: la varsta de 14 ani a inceput sa consume droguri si in cele din urma renunta si la scoala doi ani mai tarziu si se altura unei formatii numita The Kids. Depp isi descoperise pasiunea pentru muzica dupa ce mama lui ii cumparase o chitara la varsta de 12 ani si cantase impreuna cu mai multe trupe de garaj.

Jurnalul trupului

Fiind predispus catre autoranire si influentat puternic de stresul cauzat de divortul parintilor pe cand avea 15 ani, copilul s-a taiat pe maini, cicatricele fiind vizibile si acum. Multi ani mai tarziu el justifica ranile pe care si le facuse comparandu-si corpul cu un jurnal care pastreaza amintirile unei anumite perioade din viata asemeni tatuajelor cu semnificatie pe care si le faceau in trecut marinarii. Este adevarat ca ranilor pe care si le-a provocat cu cutitul li s-au alturat in timp si numeroase tatuaje care au completat jurnalul. Depp are nu mai putin de treisprezece tatuaje, multe dintre ele ilustrand evenimente sau persoane importante din viata sa, inclusiv numele celor doi copii si al mamei sale.

Copyright imagine © A.M.P.A.S

Inceputul povestii

In anul 1983, mai exact la data de 20 decembrie, Depp se casatoreste cu make-up artistul Lori Allison, sora unuia dintre colegii lui de trupa. El avea 20 de ani, ea 25. Din cauza mariajului lui Depp in cadrul trupei au aparut neintelegeri care au dus la despartire. Nici mariajul nu a durat mai mult de doi ani, insa in urma relatiei cu Allison el a avut sansa de a-l cunoaste pe actorul Nicolas Cage, care l-a sfatuit pe Depp sa urmeze o cariera in actorie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.