Setari Cookie-uri

Excentric, carismatic, misterios

Johnny Depp este cunoscut pentru caracterele excentrice pe care le-a interpretat, de la “Edward Maini-de-foarfeca” sau ciudatul producator de ciocolata Willy Wonka din filmul “Charlie si Fabrica de Ciocolata” pana la capitanul Jack Sparrow din celebra trilogie “Piratii din Caraibe.”

In anul 1994 o intalneste pe Kate Moss, cu care a avut o relatie tumultuoasa, pasionala si presarata cu scandaluri, pana in anul 1998. In luna septembrie a aceluiasi an Depp este implicat intr-un alt scandal dupa ce distruge camera hotelului City's Mark Hotel din NY in care era cazat. Se pare ca iesirea actorului a fost provocata de consumul de alcool si de o cearta cu Moss. Depp a fost arestat si obligat sa plateasca despagubiri in valoare de aproape 10.000 de dolari. Mai tarziu, referindu-se la relatia lui cu Kate Moss, actorul declara ca nu a fost suficient de bun pentru ea si ca s-au despartit pentru ca isi doreau lucruri diferite de la viata, ea visand la realizari importante si el dorindu-si o familie.

Varsta maturitatii

In anul 1998, in timp ce era la Paris pentru filmarile la filmul lui Roman Polanski “The Ninth Gate” (A noua Poarta), o intalneste pa Vanessa Paradis. El a declarat pentru Oprah Winfrey: “ A venit direct la mine si a spus numai ‘Buna’. Si in acel moment pur si simplu am stiut”. Dupa numai cateva luni el s-a mutat cu femeia despre care declara ca i-a schimbat radical viata. In mai 1999 s-a nascut primul lor copil, o fetita pe care au botezat-o Lily-Rose Melody Depp si in aprilie 2002 s-a nascut fiul lor botezat John Christopher Depp III, caruia ii spun insa Jack.

In anul 2003 a primit rolul capitanului Jack Sparrow din trilogia de succes “Piratii din Caraibe”, “Blestemul perlei Negre” din acest an aducandu-i si o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Filmul din 2003 a fost urmat in 2006 de “Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort” si in 2007 “Piratii din Caraibe: La capatul Lumii.” Daca mai avea nevoie, Depp a dovedit inca odata talentul fantastic cu care a fost inzestrat, carisma sa facand din ciudatul capitan unul dintre cele mai indragite si fascinante personaje de film si aducandu-i o noua generatie de admiratori. In 2003 publicatia People il numeste “Cel mai sexy barbat in viata” surclasand alte vedete masculine apreciate precum Brad Pitt sau George Clooney.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.