Setari Cookie-uri

4 Dive si 3 Presedinti

Mai rar gasim o femeie care sa nu fie atrasa de barbatii puternici si care, sa nu isi doreasca sa se simta o adevarata stapana, la bratului unui conducator - fie el si peste un tinut mai mic decat o tara.

Mai rar gasim o femeie care sa nu fie atrasa de barbatii puternici si care, sa nu isi doreasca sa se simta o adevarata stapana, la bratului unui conducator - fie el si peste un tinut mai mic decat o tara.

Exista vedete care au avut legaturi amoroase cu sefi de stat, fie devenindu-le sotii, fie intrand in istorie ca celebre amante.

Cele mai faimoase legaturi dintre lumea scenei si cea a politicii la nivel inalt ii implica pe Ronald Regan, J.F.K si Nicholas Sarkozy.

Ronald Reagan

Pe 10 septembrie 2007, la varsta de 90 de ani, a incetat din viata singura « ex-sotie » a unui presedinte american, marea actrita Jane Wyman.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand Ronald Reagan era actor al Warner Bros in 1938, pe platourile de filmare ale filmului « Brother Rat ».

S-au casatorit in 1940 si au avut 3 copii: Christine, care a murit dupa nasterea prematura, Maureen Elizabeth care a decedat in 2001 de cancer si un fiu adoptat, Michael Edward, renumit producator radio.

Jane Wyman este laureata Oscar pentru scena de viol din filmul mut “Johnny Belinda” din 1948 si a mai fost nominalizata la prestigiosul premiu pentru rolurile din : « The Yearling » (1946), « The Blue Veil » (1951) si « Magnificent Obsession » (1954).

Ronald Reagan a fost singurul presedinte american care a divortat, in 1948, ulterior casatorindu-se cu Nancy Davis.

Nascuta pe 6 iulie 1921, Nancy Davis si-a inceput cariera in actorie jucand in diverse piese pe Broadway, dupa care a obtinut un contract de 7 ani cu Metro Goldwyn Mayer. A avut o relatie amoroasa cu Clark Gable.

Nancy Davis a devenit doamna Reagan in 1952, aceasta avand cu viitorul presedinte american 2 copii: Patricia Ann (cunoscuta ca Patti Davis) in 1952 si Ronald Prescott (nascut in 1958).

A devenit prima doamna a Californiei intre anii 1967 si 1975 si prima doamna a Statelor Unite intre anii 1981-1989.

S-a implicat in lupta contra drogurilor, in campania « Just say NO » si continua sa fie una dintre cele mai influente figuri in S.U.A.

Foto: Wikipedia

Marilyn si fratii Kennedy

Cea care a devenit o legenda impunandu-se ca etalon al frumusetii hollywoodiene, Marilyn Monroe (1926-1962) se pare ca ar fi avut o aventura atat cu presedintele american, John Fitzgerald Kennedy, cat si cu fratele acestuia, procurorul general S.U.A, Robert.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.