Setari Cookie-uri

4 Dive si 3 Presedinti

Mai rar gasim o femeie care sa nu fie atrasa de barbatii puternici si care, sa nu isi doreasca sa se simta o adevarata stapana, la bratului unui conducator - fie el si peste un tinut mai mic decat o tara.

Cu Bobby, Marilyn s-a iubit cateva luni, de la sfarsitul anului 1961 la inceputului anul 1962. S-au cunoscut la Hollywood cand Robert Kennedy a incercat sa produca un documentar despre investigarea crimelor. Fratele presedintelui american se atasase profund de actrita, intentionand la un moment dat chiar sa divorteze pentru aceasta.

Ultima aparitie importanta a divei, inainte de moartea sa misterioasa din 2 august 1962, a fost pe 19 mai, la Madison Square Garden, cand i-a cantat lui J.F.K « Happy Birthday, MR. President ».

In legatura cu relatiile lui Marilyn cu fratii Kennedy au existat diverse speculatii, mergandu-se pana la a conecta familia prezidentiala cu moartea actritei sau vorbindu-se despre o sarcina a acesteia cu presedintele american.

Carla Bruni- Nicholas Sarkozy

Dupa relatii cu Mick Jagger sau Eric Clapton, modelul si cantareata Carla Bruni si-a gasit dragostea in bratele presedintelui francez Nicholas Sarkozy. Ea a devenit prima doamna a Frantei pe 2 februarie 2008, dupa o nunta discreta la Palatul Elysee la care au participat 20 de persoane. Ceremonia a durat doar 20 de minute, iar nuntasii au toastat cu suc de portocale.

Carla si Nicholas erau impreuna de 11 saptamani, iar presedintele Frantei tocmai divortase de cea de-a doua sa sotie, Cecilia, cu care se casatorise in 1996.

Presedintele si Carla Bruni s-au cunoscut la un dineu in noiembrie 2007 la Paris, cand aceasta i-a cantat. Dupa 3 saptamani au fost vazuti la Euro Disneyland si apoi in Egipt si Iordania.

Din primul sau mariaj, cu Marie-Dominque Culioli presedintele are 2 copii : Pierre si Jean, iar Cecilia i-a daruit un fiu, Louis, in 1997. Carla are un fiu de 7 ani, Aurelien.

Se mai zvonea totodata, ca in spatele bunei prietenii a regretatei cantarete Dalida cu presedintele francez Francois Mitterand s-ar ascunde o legatura amoroasa, insa aceste vorbe nu au fost confirmate.

Foto: Wikipedia

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.