Setari Cookie-uri

Chelsea Staub: simplitatea in stil

Chelsea Staub este domnisoara norocoasa care joaca rolul stilistei fratilor Jonas in cea mai noua productie Jonas Brothers la Disney! Ea ne-a oferit o multime de sfaturi in materie de stil...

Care sunt accesoriile tale preferate?

Ador cerceii- in special pe cei foarte, foarte mari. Cred ca cerceii mari schimba mult aerul unei tinute! Cerceii cu cercuri mari sunt draguti, desi prefer uneori licarirea fina a unor bumbi simpli.

In privinta accesoriilor, ce sfaturi ai pentru cititoarele Kudika?

Eu port toate bijuteriile mamei mele, care sunt mai vechi de 70 de ani. Sunt incredibile!

Care e stilul tau de machiaj?

Daca vorbim despre machiaj, ei bine…imi place sa fie cat mai simplu. Imi place sa folosesc mascara si lip gloss, impreuna cu un contur de ochi maro sau bej-asta e tot ce iti trebuie. Nu trebuie sa exagerezi cu machiajul! Machiajul excesiv nu arata bine niciodata!

Ai iesit vreodata din casa nemachiata?

Mi se intampla des, dar oamenii au inceput sa ma recunoasca acum si nu mai pot face asta. Inainte sa ies din casa, intotdeauna folosesc putin rimel si lip gloss. Oh, si de asemenea, ma asigur ca mi-am pieptanat parul!

Care sunt secretele tale de frumusete?

Cand vine vorba despre pielea ta trebuie sa fii extrem de serios! Imi spal fata o data pe zi si incerc sa imi mentin pielea curata. Daca nu lucrez, nu folosesc machiaj. Alt secret al frumusetii este somnul - e bine sa dormi cat mai mult!

De cat de mult somn ai nevoie?

Am nevoie de zece ore de somn in fiecare noapte - dar pot dormi oriunde. Pot dormi pe podea, in masina. Parca as fi un bebelus!

Mai ai si alte sfaturi de frumusete?

Beau foarte multa apa - cred ca este important sa iti mentii pielea hidratata. Am fost intotdeauna o mare consumatoare de apa. Aruncam cam 20 de sticle de plastic de apa in fiecare saptamana, dar acum am descoperit cat de rau este pentru mediul inconjurator. Era o risipa. Acum folosesc o sticla din metal pe care o umplu de la filtru. E mult mai bine pentru planeta!

Iti place sa te aranjezi pentru covorul rosu?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.