Setari Cookie-uri

Chelsea Staub: simplitatea in stil

Chelsea Staub este domnisoara norocoasa care joaca rolul stilistei fratilor Jonas in cea mai noua productie Jonas Brothers la Disney! Ea ne-a oferit o multime de sfaturi in materie de stil...

Ador sa ma pregatesc pentru evenimentele de gala! Ma aranjam mereu pentru dansurile din scoala, deci ador sa ma aranjez si pentru covorul rosu. Profit de orice pretext sa imi pun o rochita simpatica si un machiaj putin mai extravaganta ca de obicei. Este singura data cand chiar cred ca un machiaj extravagant chiar s-ar potrivi.

Cam cat timp iti ia sa te aranjezi pentru un eveniment important?

Cred ca lucrul pe care cei mai multi vor fi surprinsi sa il afle este faptul ca nu este chiar atat de fascinant sa te pregatesti pentru un eveniment de pe covorul rosu. De obicei, plec direct de la munca, asa ca ma imbrac si ma machiez in masina.

Suna destul de nebunesc…

Daca ar fi dupa mine, mi-ar trebui doua ore sa fiu gata. Dar de obicei, merg direct de la filmarile pentru “JONAS” si am parul exact ca in serial…

Poti sa ne dai mai multe detalii, Chelsea: care este cel mai frumos lucru din garderoba ta in acest moment?

Cel mai frumos lucru este o pereche de cizme de cowboy imprimate cu floricele. Prietenul meu mi le-a cumparat din Argentina si ador sa le port.

Si cel mai urat lucru?

Cel mai urat cred ca este o rochie cu imprimeuri roz de leopard .. nu cred ca o voi purta vreodata! Am cumparat-o pentru Halloween acum cativa ani si nu am apucat sa renunt la ea.

Ai vreo tinuta favorita pe care iti place sa o porti pe acasa?

Am un hanorac vechi din liceu si o pereche de pantaloni largi pe care ii port si pe care i-am botezat cu numele MC HAMMER. Sunt foarte confortabili si ii port toata ziua acasa- chiar daca niciodata nu mi-as dori ca prietenii mei sau alti baieti sa ma vada purtandu-i. Ar fi un dezastru!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.