Setari Cookie-uri

Oprah Winfrey: saracie, abuzuri sexuale sau minciuni?

Oprah Gail Winfrey s-a nascut pe data de 29 ianuarie 1954, intr-un sat din Mississippi. A avut o copilarie extrem de grea. Dupa nastere, mama sa a plecat in nord, iar ea a fost crescuta pana la 6 ani de catre bunica Hattie Mae Lee.Winfrey a declarat ca era atat de saraca incat nu avea nici macar haine si de aceea purta rochite confectionate din saci de cartofi.

Winfrey a mai jucat in filme precum Native son (1986), The women of Brewster Place (1989), in serialul Brewster Place (a aparut in cele 11 episoade, interpretand-o pe Mattie Michael). De asemenea, si-a imprumutat vocea pentru roluri in filmele de animatie: Our friend, Martin (Correta Scott King), Charlotte’s web (Gussy the goose), Bee movie ( Judge Bumbleton), The princess and the frog(Eudora, mama printesei Tiana).

Mai mult decat atat, filmul Precious, produs de Oprah a castigat trofeul People’s Choice. Drama prezenta povestea unei adolescente de culoare si supraponderala din Harlem, a carei viata nu a fost una usoara, tanara confruntandu-se cu numeroase probleme precum saracie, abuzuri sexuale, mama neintelegatoare, lipsa prietenilor.

Momentan, Oprah are doua reviste publicate: O, the Oprah magazine si O at home, in luna ianuarie a anului 2009, prima revista fiind desemnata cea mai bine vanduta din 2006. Mai mult decat atat, site-ul Oprah.com, lansat de catre compania Winfrey se bucura de un succes enorm, avand lunar 70 de milioane de vizitatori si peste 6 milioane de utilizatori.

Vedeta miliardara in dolari a facut numeroase acte de caritate de- a lungul carierei, implicandu-se in deschiderea unor scoli pentru copiii saraci, in ajutarea familiilor fara adapost, in construirea unor orfelinate pentru fete.

Multe vedete internationale au fost prezente in emisiunea lui Oprah, unde au dezvaluit numeroase secrete. Winfrey a reusit sa se apropie de cei invitati, considerand fiecare emisiune realizata de ea ca o sedinta de terapie, in care lumea se vindeca.

Pe data de 4 mai anul acesta a fost invitata in cadrul emisiunii Naomi Campbell, care a izbucnit in plans in momentul in care a recunoscut ca se infurie foarte repede si devine agresiva si nu reuseste sa isi stapaneasca furia: “It comes from another type of emotional disorder, because it's not just, 'I don't get what I want'. I throw ... It comes from, I think, an abandonment issue ... just trying to build up a family around me that's not my immediate family. And if I feel a mistrust, then I really just ... all my cards go down.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.