Setari Cookie-uri

Oprah Winfrey: saracie, abuzuri sexuale sau minciuni?

Oprah Gail Winfrey s-a nascut pe data de 29 ianuarie 1954, intr-un sat din Mississippi. A avut o copilarie extrem de grea. Dupa nastere, mama sa a plecat in nord, iar ea a fost crescuta pana la 6 ani de catre bunica Hattie Mae Lee.Winfrey a declarat ca era atat de saraca incat nu avea nici macar haine si de aceea purta rochite confectionate din saci de cartofi.


In luna aprilie, Oprah a luat decizia de a-si parasi iubitul, pe Stedman Graham , cu care avea o relatie din 1986. Inca nu se stie motivul despartirii, insa imediat dupa ruptura, celebra moderatoare s-a mutat cu prietena sa Gayle King, neinteresand-o ce zice lumea.

Mai mult decat atat, potrivit National Enquirer, Oprah o considera pe King sufletul ei pereche si sustine ca vrea sa isi petreaca toata viata alaturi de prietena sa. In ciuda controverselor din jurul sau, Oprah ramane un model pentru multe femei si adolescente, statut meritat din plin de catre femeia care s-a ridicat pe propriile picioare si a reusit sa convinga atat de multi oameni sa se deschida in fata ei.

Foto: www.hepta.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.