Setari Cookie-uri

Lady Gaga, vedeta hermafrodita bantuita de fantoma matusii sale

Controversata Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscuta sub numele de Lady Gaga, a fost un compozitor in umbra pana acum 3 ani, moment in care a semnat un contract cu casa de discuri a lui Akon, Kon Live Distribution. De atunci, vedeta continua sa socheze prin aparitii, vestimentatie, si videoclipuri pline de senzualitate.

Pe 7 iunie va aparea un nou videoclip la piesa “Alejandro”. Pana atunci, rasfatati-va ochii si urechile cu un teaser.




Fashion

Vedeta a reusit sa isi croiasca un drum sigur si rapid printre toti ceilalti interpreti de muzica, piesele sale reusind sa ajunga pe primele pozitii in topuri nu doar datorita talentului ei muzical, ci si aparitiilor controversate cu care ne-a obisnuit.

Pe copertile revistelor, in pictoriale, in videoclipuri, in aparitiile live la emisiuni televizate sau in concerte Gaga reuseste sa impresioneze prin vestimentatii extravagante, diferite de fiecare data: rochii din baloane de plastic sau din materiale metalice, doze de suc pe post de bigudiuri, pantofi ciudati (doar talpa extrem de inalta, fara toc), palarie sau telefon din propriul par, sute de perle lipite pe corp si lista poate continua la nesfarsit.

Lady Gaga – hermafrodita?

Desi Lady Gaga a declarat in nenumarate randuri ca pe langa organul feminin, ea are si unul masculin, nimeni a luat in calcul aceste cuvinte, stiindu-se nonconformismul divei. Insa, in luna august a anului 2009 a fost postat un film pe internet, care a socat fanii. Filmuletul a fost realizat intr-unul din concertele pe care vedeta le-a sustinut in Statele Unite.

Nu se vede clar,insa se poate observa faptul ca Gaga are o mica umflatura sub fusta, fapt ce a alimentat zvonurile cum ca ar fi hermafrodita.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.