Setari Cookie-uri

Lady Gaga, vedeta hermafrodita bantuita de fantoma matusii sale

Controversata Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscuta sub numele de Lady Gaga, a fost un compozitor in umbra pana acum 3 ani, moment in care a semnat un contract cu casa de discuri a lui Akon, Kon Live Distribution. De atunci, vedeta continua sa socheze prin aparitii, vestimentatie, si videoclipuri pline de senzualitate.

Cea care a reusit sa o faca sa renunte la droguri a fost fantoma matusii sale. Ciudat, lipsit de sens, insa adevarat daca dam crezare vorbelor sale: “Dar apoi am realizat ca sora tatalui meu, Joanne, care a murit la varsta de 19 ani, a insuflat spiritul ei in mine. Ea a fost pictor si poet, iar eu am avut o viziune: trebuia sa termin ceea ce ea a inceput”.

Fana a muzicii sale si a micutilor monstri

Celebritatea are si ea un pret si sa fii in pielea personajului Lady Gaga nu este deloc usor. In urma unor declaratii date pentru Showbiz Spy, Gaga a marturisit faptul ca nu are niciun prieten in lumea muzicala si ca, in timpul galei BRIT Awards nu a vorbit cu nimeni, chiar daca a castigat trei premii :”Nu am vorbit cu nimeni acolo. Sunt o persoana proscrisa. Nu am niciun prieten in industria muzicala”.

Cariera este foarte importanta pentru cantareata, un prieten apropiat al vedetei dezvaluind ca Gaga vrea sa devina bunica muzicii pop, sa fie o sursa de inspiratie pentru persoanele talentate si sa lanseze trupe noi.

Micutii monstri, asa cum vedeta s-a obisnuit sa isi numeasca fanii, ocupa un loc important in inima sa si de aceea a vrut sa le demonstreze asta, facandu-si un tatuaj, pe care l-a dedicat lor: “Little monsters”. Tatuajul este facut pe bratul mainii stangi, mana in care starul tine microfonul.

Se zvoneste ca videoclipul “Alejandro” va fi de fapt un scurt metraj de aproximativ 7 minute(ca si majoritatea videoclipurilor cu care ne-a obisnuit Gaga) si ca va fi unul dintre cele mai de succes videoclipuri ale verii. Pana atunci, urmariti un alt preview, de data aceasta oferit de celebrul Perez Hilton.


Un articol de Amelia C


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.