Setari Cookie-uri

Lady Gaga, vedeta hermafrodita bantuita de fantoma matusii sale

Controversata Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscuta sub numele de Lady Gaga, a fost un compozitor in umbra pana acum 3 ani, moment in care a semnat un contract cu casa de discuri a lui Akon, Kon Live Distribution. De atunci, vedeta continua sa socheze prin aparitii, vestimentatie, si videoclipuri pline de senzualitate.

Anul acesta, in luna februarie Lady Gaga a marturisit ca va purta un penis atasat de costumele sale pentru ca oamenii doresc sa vada astfel de lucruri.

De asemenea, tot in luna februarie, revista Q Magazine a realizat un pictorial, in care cantareata a pozat topless, cu manusi de piele, imbracata in pantaloni negri si cu un penis artificial.

Sustinatoare inflacarata a comunitatii gay

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lady Gaga este bisexuala. Chiar recent aceasta a fost vazuta in compania noii sale iubite. Amandoua au petrecut cateva ore pe un iaht, in apropierea statiunii Saint Tropez, bucurandu-se de soare, momente in care nu au lipsit mangaierile si sarutarile patimase dintre cele doua.

In urma unui interviu acordat postului francez TV TF1, Gaga a marturisit ca respecta persoanele gay si ca intotdeauna va fi o luptatoare pentru drepturile acestora:

“Imi place zvonul ca am un penis. Sunt fascinata de acest lucru. De fapt, de cand acest zvon circula, imi iubesc fanii si mai mult deoarece 17000 dintre ei vin la concertele mele de fiecare data si nu le pasa daca sunt barbat, femeie, hermafrodit, homosexual, heterosexual, travestit sau transsexual. Lor nu le pasa! Ei sunt acolo pentru muzica si libertate. Aceasta este cea mai mare realizare din viata mea: sa ii fac pe cei tineri sa renunte la ceea ce societatea i-a invatat gresit. Cultura gay este esenta a ceea ce sunt eu acum si voi lupta pentru femei si pentru comunitatea gay pana voi muri.”

Bantuita de fantoma matusii sale

Intr-un interviu acordat publicatiei “News of the world” se pare ca starul nu a stat departe nici de droguri, acestea fiind o sursa de inspiratie pentru cantecele pe care le compunea.

Gaga vroia cu orice pret sa devina celebra si credea ca daca va duce un stil de viata mai rebel, acest lucru o va ajuta: “Vroiam sa fiu precum artistii pe care ii iubeam, Mick Jagger si Andy Warhol, si credeam ca singura cale pentru a putea fi asa era sa traiesc acel stil de viata”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.