Setari Cookie-uri

14 motive pentru care ai putea fi considerata Carrie Bradshaw

Serialul Sex and the city, precum si fashionista Carrie, nu inceteaza sa fie o sursa de inspiratie. Redactorii revisitei iVillage, au intocmit un top 14 al celor mai intemeiate motive pentru care ai putea sa intrii in pielea personajului mai sus mentionat:

Dar nici nu iti doresti asta! De altfel, perfectiunea plictiseste. Iti cunosti foarte bine calitatile, dar si defectele. Esti incapatanata si spui mereu verde-n fata ce nu-ti convine? Foarte bine, macar ceilalti stiu ce asteptari au din partea ta. Nu arati perfect dimineata, dar nici vedetele de la Hollywood nu arata ca niste zeite in propria intimitate. Nu in ultimul rand, cine te iubeste, te place asa cum esti! Cat despre pasiunea nebuna pentru shopping, sunt economiile tale si doar tu iti stabilesti investitiile.

5. Ai o slabiciune pentru pantofi

Esti constienta ca trebuie sa fii bine imbracata din cap pana-n picioare. Chiar daca dulapul tau refuza sa mai primeasca alta pereche de pantofi, deoarece gazduieste deja peste 20, gasesti o solutie. Fie il schimbi cu unul mai incapator, fie cauti spatii noi de depozitare. Niciodata nu ti se pare ca ai suficienti, in special cand probezi o noua rochie superba si constati ca nici una din perechile tale nu se ridica la nivelul acesteia.

6. Nu iei viata in serios

Iti place sa faci haz de necaz, deoarece rasul e sanatos. Si apoi, daca iei viata prea in serios, te pierzi in profunzimea detaliilor. Chiar daca esti pusa intr-o situatie stanjenitoare, esti prima care se amuza de propriile stangacii. Si doar, stii foarte bine ca barbatii apreciaza simtul umorului la orice femeie.

7. Stii ce inseamna sa ai inima franta

Ai invatat ca viata nu-i formata doar din bucurii si impliniri. Chiar daca ai avut inima sfasiata din cauza unei relatii amoroase esuate si ti-a luat o vreme pana ai inceput sa zambesti din nou. Insa ai pus aceasta experienta pe seama ghinionului si acum esti di nou optimista, gata sa privesti inainte.

8. Amicul tau gay te intelege cel mai bine

Sensibil si intelegator, ii plangi pe umar ori de cate ori ai vreo dezamagire. Are intotdeauna cele mai bune sfaturi si iubitul tau nu este deloc gelos chiar daca petreceti destul timp impreuna. Te insoteste la shopping ore intregi, fara sa se uite nervos la ceas din 5 in 5 minute.

9. Esti o sotie moderna

Desi te-ai asezat in sfarsit la casa ta, ai realizat ca niciodata n-ai sa fii o gospodina perfecta. De cele mai multe ori mancarea nu ti-a iesit foarte gustoasa si de aceea nu renunti la obiceiul tau de a manca in oras. Ai restaurantul tau favorit care niciodata nu ti-a inselat asteptarile in materie de specialitati culinare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.