Setari Cookie-uri

14 motive pentru care ai putea fi considerata Carrie Bradshaw

Serialul Sex and the city, precum si fashionista Carrie, nu inceteaza sa fie o sursa de inspiratie. Redactorii revisitei iVillage, au intocmit un top 14 al celor mai intemeiate motive pentru care ai putea sa intrii in pielea personajului mai sus mentionat:

10. esti mereu pregatita sa-ti ajuti prietenele

Nu conteaza ca e trecut de ora 1 noaptea si ai avut o zi obosita. Daca prietena ta cea ma buna te suna disperata ca iubitul ei a parasit-o esti gata s-o asculti pana in zori, sau, de ce nu, sa ii faci o vizita. Stii ca prietenul cel mai bun la nevoie se cunoaste si ai mereu pregatita o vorba impaciuitoare pentru fiecare.

11. Adori provocarile in materie de moda

Nu te dai inapoi de la nimic extravagant. Cu cat e mai neobisnuit, cu atat mai bine. Iti place sa fii originala si adopti cele mai traznite tinute sau accesorii. Chiar daca nu multe indraznesc sa iti urmeze exemplul, te admira pentru curaj.

12. Iubesti orasul New York

Chiar daca nu te numeri printre norocoasele care locuiesc in New York, adori acest oras. Iar daca ai avut ocazia sa admiri zgarie norii, restaurantele si magazinele de lux, cu siguranta esti de acord cu cele spuse mai sus.

13. Esti omul potrivit la locul potrivit

Datorita pasiunii tale pentru moda, dar si inteligentei, ai reusit sa cunosti tot mai multi oameni important din domeniu. De asemenea ai avut ocazia sa apari in cateva pictoriale si ai fost invitata de curand la lansarea ultimei colectii a designerului tau favorit.

14. Iti place aventura

Chiar daca unii te-ar cataloga pretentioasa, esti gata oricand sa dovedesti contrariul. Se anunta o excursie la munte cu program de drumetii? Esti prima care se inscrie. De altfel, nici sporturile extreme nu te lasa rece. Cea mai recenta dorinta: sa experimentezi senzatiile bungee jumping-ului.


Citeste si:

Are u a Sam? 11 motive pentru care ai putea sa fii Samantha
5 barfe de la premiera Sex and the City 2
10 reguli ca sa traiesti ca in Sex an the city
11 motive pentru care ai putea sa fii Miranda
11 motive pentru care ai putea fii confundata cu Charlotte



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.