Setari Cookie-uri

Sandra Bullock: divort, saruturi neasteptate si o adoptie secreta

Nascuta pe 26 iulie 1964 in Arlington, Virginia, Sandra Bullock este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood. Pana la varsta de 12 ani a locuit in Nuremberg, Germania, iar timpul liber l-a petrecut cantand intr-un cor pentru copii la Staatsheater Numberg.

Pentru rolul din “The Blind Side” (2009), Sandra Bullock a castigat premiul pentru Cea Mai Buna Actrita la Golden Globes Academy Awards si premiul Screen Actors Guild pentru interpretare.

Filmul “All About Steve” i-a adus starului premiile pentru Cel Mai Prost Rol Feminin si Cel Mai Prost Cuplu (alaturi de Bradley Cooper). Vedeta a fost prezenta la ceremonia Premiilor Zmeura de Aur (Los Angeles, Statele Unite) si a aratat ca nu ii este rusine de rolul pe care l-a interpretat.



Statuetele de la Festivalul Zmeura de Aur valoreaza aproximativ 7 dolari fiecare deoarece (surpriza!!??!!) aceste premii nu beneficiaza de multi sponsori. In timpul decernarii premiilor de anul acesta a intervenit o problema si fara sa isi dea seama, organizatorii i-au inmanat Sandrei statueta originala (folosita inca din anul 1980).

Tinand cont ca premiul valoreaza zeci de mii de euro si este unicat, impresara vedetei a declarat ca vor returna “Zmeura de Aur” in cel mai scurt timp.

Dupa ce cu o zi in urma primea un premiu rusinos pentru orice actor, Sandra Bullock a primit si Oscarul (la editia cu nr 82) pentru Cea Mai Buna Actrita (“The Blind Side”). Astfel, ea devine prima vedeta din istorie care a primit atat Zmeura de Aur, cat si Oscarul in acelasi an.

Viata privata

Atunci cand Bullock era pe platoul de filmare a filmului “The Blind Side”, Jesse James, sotul acesteia, o insela cu Michelle McGee, fotomodelul celebru pentru tatuajele sale de pe corp. Detalii aici.

Dupa scandalul iscat de pasul gresit facut de sotul Sandrei, in presa au aparut mai multe nume ale unor femei care sustin ca au trecut prin patul lui Jesse James, desi acesta era casatorit cu actrita. Este vorba despre Brigitte Daguerre, o fotografa din Los Angeles (femeia a declarat ca are 195 de mesaje de la el) si Mellisa Smith (a fost agatata pe internet de James).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.