Setari Cookie-uri

Sandra Bullock: divort, saruturi neasteptate si o adoptie secreta

Nascuta pe 26 iulie 1964 in Arlington, Virginia, Sandra Bullock este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood. Pana la varsta de 12 ani a locuit in Nuremberg, Germania, iar timpul liber l-a petrecut cantand intr-un cor pentru copii la Staatsheater Numberg.

Detalii despre declaratiile celor doua femei aici si aici.

In urma acestor incidente, Sandra Bullock a renuntat sa mai plece in turneul de promovare a filmului “The Blind Side” si si-a facut timp pentru a il scoate pe James din viata sa. Conform contractului prenuptial, in urma divortului barbatul nu va primi nici un dolar de la la Sandra Bullock.

Desi viata privata a vedetei a devenit publica, paparazzi fiind pe urmele ei non-stop, Bullock a reusit sa tina departe de ochii lumii copilul pe care l-a infiat. Pe 28 aprilie revista People ne-a facut cunostinta cu noul membru al familiei, Louis.

Copilul s-a nascut in New Orleans, iar din luna ianuarie a acestui an a devenit in mod oficial Louis Bardo Bullock. Sandra a declarat: “El este perfect, nici nu as putea sa il descriu altfel….Este ca si cum intotdeauna a facut parte din viata noastra.”

Saruturi cu femei

Desi pare o femeie linistita, Sandra Bullock ne-a demonstrat contrariul anul acesta prin indrazneala pe care o are.

In ianuarie a fost decernarea Critics’ Choise Movie Awards 2010, iar premiul pentru Cea Mai Buna Actrita a fost castigat atat de Meryl Streep (“Julie and Julia”), cat si de Sandra Bullock (“The Blind Side”), iar cele doua actrite au decis sa isi arate fericirea printr-un sarut.




Dupa Meryl Streep a urmat randul lui Scarlett Johannson. Pe 6 iunie Sandra Bullock a avut prima aparitie tv dupa despartirea de sot. Actrita, prezenta la decernarea premiilor MTV Movie Awards 2010 a castigat premiul MTV Generation Award iar Scarlett Johannson era acolo pentru a-i inmana trofeul. Sandra s-a napustit asupra lui Johannson, oferind publicului un spectacol neasteptat. Clipul aici.



Un articol de Amelia C


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.