Setari Cookie-uri

Top 10: Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Actritele reusesc sa demonstreze lumii intregi ca se pot descurca si de unele singure. Sunt celebre, frumoase si au foarte multi bani in conturi.

7. Angelina Jolie – 20 milioane de dolari

Mama a sase copii, Angelina Jolie ramane o prezenta constanta in lumea mondena, in ultimele 12 luni aceasta aparand pe coperta a 38 de reviste din lumea intreaga. Actrita a terminat promovarea pentru filmul “Salt” si, in curand, o vom putea urmari din nou pe marile ecrane intr-un film in care joaca alaturi de Johnny Depp, “The Tourist”. Acum doua zile a aparut si trailerul:




6. Julia Roberts – 20 milioane de dolari

Julia Roberts a cunoscut faima odata cu rolul primit in filmul “Pretty Woman”. Momentan, Julia se afla in plina promovare a filmului “Eat Pray Love”, film bazat pe bestseller-ul lui Elizabeth Gilbert. Actrita joaca alaturi de Javier Bardem, sotul frumoasei Penelope Cruz.

5. Sarah Jessica Parker – 25 milioane de dolari

Serialul “Sex and the City” a reprezentat un manual de stil si eleganta pentru toate femeile din lume. Pe langa rolurile pe care le interpreteaza, Parker are si o linie de parfumuri de succes in urma carora si-a marit averea cu 24 milioane de dolari doar in anul 2009. Actrita mai este implicata si lumea modei, aceasta fiind consultant pentru casa de moda Halston.

4. Jennifer Aniston – 27 milioane de dolari

Jennifer Aniston a interpretat timp de 10 ani rolul lui Rachel Greene din serialul de succes “Friends”. Actrita inca mai castiga bani de pe urma acestui rol, serialul fiind redifuzat in multe tari din lumea intreaga.

3. Cameron Diaz – 32 milioane de dolari

Datorita rolului din filmul “Sherk”, Diaz are un venit frumos si constant. In plus, actrita primeste milioane de dolari pentru a aparea in filme romantice. Cel mai recent film al actritei este comedia “Knight and Day” (joaca alaturi de Tom Cruise).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.