Setari Cookie-uri

50 Cent glumeste pe seama victimelor din Japonia

In timp ce japonezii lupta cu disperare si incearca sa supravietuiasca, 50 Cent are chef de glume proaste cu privire la catastrofa prin care trec sinistratii.

In timp ce japonezii lupta cu disperare si incearca sa supravietuiasca, 50 Cent are chef de glume proaste cu privire la catastrofa prin care trec sinistratii.

Cantaretul a postat pe pagina lui de Twitter mai multe mesaje in care ia in ras tragedia din Japonia:

Totul este OK pana cand fetele isi vor vedea pantofii de la Christian Louboutin plutind pe strada si atunci lucrurile vor incepe sa o ia razna.

Valul va lovi in jurul orei 8, iar nebunii aia de albi vor incerca sa mearga la surfing.

Este un lucru destul de grav ce se intampla deoarece a trebuit sa imi evacuez toate fetitele din L.A., Hawaii si Japonia. Am fost nevoit sa o fac.

La scurt timp dupa ce a postat mesajele, numeroase persoane i-au facut reprosuri din cauza comentariilor deplasate, iar 50 Cent s-a vazut nevoit sa repare greseala facuta:

Imi cer scuze. Ceea ce se intampla acolo este o adevarata nebunie, dar ce putem face? Sa ne rugam impreuna pentru cei care au pierdut pe cineva.

Unele dintre mesajele mele sunt ignorante, insa o fac doar cu scopul de a soca. Va place sau nu. Eu sunt de treaba in ambele variante.

Poate ca si-a cerut scuze, dar vorbele lui au ramas, ranind un popor intreg, complet distrus de cutremur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.