Setari Cookie-uri

Smiley Culture s-a sinucis

Cantaretul de reggae, Smiley Culture, s-a sinucis de teama sa nu intre la inchisoare.

Cantaretul de reggae, Smiley Culture, s-a sinucis de teama sa nu intre la inchisoare.
Potrivit DailyMail cantaretul, in varsta de 48 de ani, s-a injunghiat in inima cand politia a venit sa-l aresteze, dupa ce anul trecut in toamna a fost gasit vinovat pentru trafic de cocaina.

Se pare ca in momentul in care politia metropolitan a ajuns la resedinta lui Culture, acesta a dat dovada de calm si i-a intrebat pe politisti daca doresc un ceai inainte de a pleca spre sectie. In momentul in care s-a dus la bucatarie, Culture a luat un cutit si s-a injungiat in inima.

Smiley cred ca s-a gandit ca va sta la inchisoare foarte mult timp si nu a suportat acest gand”, a declarat o sursa pentru The Sun.

Smiley Culture, pe numele sau adevarat David Emmanuel, a devenit celebru cu single-ul “Police Officer”, in care povestete cum a fost prins de politisti, avand cannabis asupra lui, insa a fost lasat liber in momentul in care acestia si-au dat seama ca este un cantaret de reggae.

Vorbind despre aceasta melodie, Culture a declarat, anul trecut, in The Guardian ca povestea din “Police Officer” este adevarata.

Sursa: www.9am.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.