Setari Cookie-uri

Iulia Albu, prima coperta animata cu Robert Pattinson!

De cand si-a lansat site-ul, Iulia Albu este foarte activa.

De cand si-a lansat site-ul, Iulia Albu este foarte activa. "Flapper girl" nu si-a dezamagit fanii si ofera aproape in fiecare zi exclusivitati pe www.iuliaalbu.ro. Cum de altfel se intampla si acum! Afla ce prieteni noi si-a facut Iulia Albu si cu cine a fugit vedeta de la o petrecere!

Filmuletul face deja senzatie pe site-ul vedetei , unde este postata si prima coperta animata in care Iulia Albu este alaturi de actorul Robert Pattinson! Cei doi si-au "facut de cap" la o super petrecere, caci Iulia se tine de sotii. Flapper girl isi face aparitia la cele mai exclusiviste evenimente mondene, de unde extrage exclusivitatile care apar, mai apoi, pe site-ul sau, ca de altfel si ultime noutati in materie de moda si frumusete, topuri si premiere.

Vedete de prima clasa si-au facut loc pe www.iuliaalbu.ro. Descopera ce au in comun Anna Wintour, Rihanna, Lady Gaga, Iulia Albu si Barack Obama, dar si ce accesorii prefera femeile din lumea mondena anul acesta! Insa cel mai important… Uite-o pe Iulia Albu cum fuge impreuna cu Robert Patinsson de la petrecerea OK! Oare ce-o spune Mihai Albu? Afla totul despre povestea lor de iubire aici. Iti vine sa crezi?



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.