Setari Cookie-uri

Iulia Albu, pictorial pentru revista Love Sex Dance

Iulia Albu a reusit sa impresioneze una dintre cele mai cunoscute reviste de fashion din Italia, Love Sex Dance Magazine.

Iulia Albu a reusit sa impresioneze una dintre cele mai cunoscute reviste de fashion din Italia, Love Sex Dance Magazine.

Sedinta foto realizata pentru promovarea site-ului vedetei a atras atentia specialistilor in moda de peste hotare, care au decis sa publice fotografiile si in revista. Pictorialul este expus in 12 pagini, Iulia adoptand acelasi look Flapper, cu care ne-a obisnuit.

Tanara mamica se caracterizeaza ca fiind o persoana “ciudata, neadaptata, excentrica” si se diferentiaza de celelalte vedete autohtone prin stilul sau unic de a impresiona publicul. Aceasta a declarat:

Sunt flatata de interesul pe care aceste fotografii l-au generat. Proiectul www.iuliaalbu.ro este doar un inceput, un inceput minunat. As vrea sa le multumesc tuturor celor care mi-au fost si imi sunt in continuare alaturi si in special familiei mele. In momentul in care am demarat proiectul www.iuliaalbu.ro stiam ca voi avea de parcurs un drum lung si complicat. Lansarea site-ului, realizarea primei coperte video in colaborare cu un brand international, acum aparitia in paginile unei publicatii italiene, acesta este doar inceputul. Dar mai multe... in curand..."


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.