Setari Cookie-uri

Citeste aici scrisoarea de la Monica Columbeanu

Dupa o perioada in care a vrut sa nu ofere nicio declaratie presei, Monica Columbeanu a decis ca este timpul sa lamureasca totul si sa spuna lucrurilor pe nume.

Doreste sa atraga asupra mea oprobiul public, denigrandu-ma si inventand atat de multe povesti despre mine. Uita ca sunt mama copilului lui, uita ca inainte de toate noi trebuie sa ramanem parintii acestui copil. Acum Irinuca este mica si nu intelege dar poate intr-o zi va afla ca tatal ei a facut tot ce i-a stat in putinta s-o distruga pe mama ei. Da, este dureros ca nu putem sa stam tot timpul impreuna, insa ma voi intoarce langa ea foarte curand. Este dureros ca la aceste sacrificii sa se mai adauge si problemele si piedicile pe care vrea sa mi le puna propriul ei tata astfel incat sa demonstreze avantajele materiale pe care le are.

Sunt o femeie normala, nu sunt la fel de puternica precum este el. Nu am nici banii nici relatiile necesare pentru a putea sa lupt la acesta categorie din care face parte un om de afaceri influent. Cu toate acestea eu il vreau in continuare in viata fetitei noastre. Irina are dreptul sa aiba si mama, si tata. O iubesc prea mult ca sa o privez de acest fapt.

Cu respect, Monica”



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.