Setari Cookie-uri

Inna, ironizata in The Guardian

Jurnalistii de la The Guardian au realizat un material in care iau peste picior cariera internationala a Innei.

Jurnalistii de la “The Guardian” au realizat un material in care iau peste picior cariera internationala a Innei.

Potrivit The Guardian, Inna este “unul dintre cele mai bune produse de export ale Romaniei”, reusind sa vanda peste un milion de discuri la nivel mondial. Cantareata a reusit sa o detroneze chiar si pe Kesha in topul US Billboard:

Din pacate, Inna nu are o palarie tuguiata, nici nu isi canta cantecele imbracata in costumatie de zana in timp ce merge pe un monociclu. Si, spre deosebire de Zdob si Zdub, a ratat de mai multe ori ocazia de a reprezenta Romania la Eurovision. Este clar ca stilul balcanic de muzica, cu trompete in stil ska si post-punkul reprezinta o propunere mai buna decat sclipitorul si captivantul eurodisco.

The Guardian continua pe acelasi ton ironic, adaugand ca Inna cunoaste trei limbi straine, “daca nu cumva acestea sunt portugheza, swahili si galica”, iar titlul albumului sau “sugereaza o atmosfera de Ibiza si putin David Guetta. Partea cu <<la la la>> pare cantata de un chelner sexy care s-a pierdut si el prin cadru”.

Ziaristii fac referire si la “vocile de fete care tocmai au aspirat heliu” si incheie cu “La mai mare cantareata de success din Romania, care mai esti si agent imobiliar.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.