Setari Cookie-uri

Iulia Albu, o intrusa in lumea copiilor

Iuliei Albu ii place sa scrie. Atunci cand isi asterne gandurile pe hartie, povestile incep sa prinda contur. Vedeta a postat recent pe site-ul ei o poveste care lasa loc de interpretari.

Iuliei Albu ii place sa scrie. Atunci cand isi asterne gandurile pe hartie, povestile incep sa prinda contur. Vedeta a postat recent pe site-ul ei o poveste care lasa loc de interpretari.

ILALIA – povestea simpla a unei fetite complicate” este inceputul unui material interesant ce va fi continuat episodic de catre Iulia. Ilalia pare a fi anagrama numelui sau si este o fetita care a fost “chinuita” de colegii sai care o luau mereu peste picior. ““Schel”, “Slabanoago”, “Aschiuta”, “2 bete infipte-n …(posterior) aparat de mers pe drum”, erau doar cateva dintre apelativele mult prea familiare ILALIEI…"Copii sunt rai iar ea a fost dintotdeauna o intrusa in lumea lor”, isi incepe Iulia povestea publicata pe site-ul sau.

Schel dar ce flori frumoase! Imi place foarte mult rochita ta!”
Ridica incet privirea si schiteaza un “Multumesc”. “Stii ceva Schel? Rochita asta are si rosu si verde si alb, dar nu are deloc… ALBASTRU!” Jetul de cerneala stropeste florile rosii iar ochii mari ai Ilaliei se umplu de lacrimi. Fetitele chiuie si se indreapta multumite spre bancile lor. Ilalia priveste in jos: macii rosii, brodati, “sangereaza” cu picaturi mari, albastre
”, continua sa scrie Iulia, spunand o poveste in care poate se regasesc multe adolescente. Cine este de fapt Ilalia?

Continua campania pentru frumusetea naturala

Campania pe care a demarat-o Iulia Albu continua. MANIFESTO - “Sunt FRUMOASA pentru ca sunt EU!” nu ia sfarsit aici. Iulia a stranit interesul fetelor care isi doresc sa pledeze si ele pentru frumusetea naturala, iar mesajele au un feed-back bun si “curg” in continuare. Astfel ca pe contul de Facebook al Iuliei, in albumele Manifesto 1, 2 si 3 apar cateva sute de fotografii trimise de catre cititoarele blogului vedetei. La sfarsitul saptamanii, Iulia Albu va alege 10 fete, care vor participa la un shooting inedit alaturi de deja notoria Flapper girl.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.