Setari Cookie-uri

De ce a fost parasit Hugh Hefner de logodnica sa?

Crystal Harris, care trebuia sa se casatoreasca maine cu Hugh Hefner, a marturisit intr-un interviu motivul pentru care a anulat nunta.

Sursa: 9AM

Crystal Harris, care trebuia sa se casatoreasca maine cu Hugh Hefner, a marturisit intr-un interviu motivul pentru care a anulat nunta.

Tanara, in varsta de 25 de ani, spune ca se simta usurata ca ceremonia a fost anulata, insa regreta ca a dezamagit pe toata lumea, scrie DailyMail.

"Nu eram singura femeie din viata lui Hef. Nu ma simteam bine stiind acest lucru si casatorindu-ma cu el, pentru ca o casnicie trebuie sa fie intre doi oameni, iar relatia noastra nu era asa", a declarat Crystal cu lacrimi in ochi, in timpul unui interviu pentru "America's Entertainment Tonight".

Se pare ca Hugh Hefner, care este cunoscut pentru faptul ca a avut mai multe iubite in acelasi timp, nu vroia sa schimbe acest lucru nici dupa casatorie, iar Crystal nu putea accepta asta.

Fosta logodnica a patronului Playboy a declarat ca totul s-a intamplat foarte repede in relatia dintre ei. "Hef m-a cerut in casatorie in fata a trei camere de filmat si a unui fotograf. Am crezut ca este ceea ce vreau", a mai spus Crystal Harris in interviu.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.