Setari Cookie-uri

Cearta mare intre pipitele lui Hefner

Credeati ca doar noi avem parte de astfel de celebritati?

Credeati ca doar noi avem parte de astfel de celebritati?

Ei bine, iata ca si americanii au pitipoancele lor. Dupa despartirea de Hugh Hefner, Crystal Harris incearca sa isi revina…prin petreceri. Femeia sufera, nu gluma. Iepurasul Playboy a decis sa se ridice din pat, sa renunte la pijamalele care au “incalzit-o” in timpul celor trei zile de amar, sa isi stearga lacrimile, sa isi acopere cearcanele inexistente si sa se impopotoneze pentru un mare chef.

Chiar in ziua in care trebuia sa se casatoreasca, blondina s-a prajit la soare si si-a unduit trupul pe ritmuri de dans la petrecerea sustinuta de Heidi Montag in Las Vegas. Holly Madison, o fosta iubita a magnatului Playboy, a considerat un gest foarte urat din partea lui Crystal, asa ca a postat gandurile sale pe Twitter: “Asta intrece masura. Este de-a dreptul dezgustator ce face.”.

Raspunsul petrecaretei nu a intarziat sa apara: “In perioadele grele iti cunosti adevaratii prieteni”. Holly a avut ultimul cuvant in acest scandal: “Nu, in perioadele grele afli care sunt adevaratii prieteni ai lui HEF…”.

Poate ca Holly este geloasa pe Crystal deoarece ea nu a primit un inel de logodna in valoare de 90.000 de dolari si nici nu i s-a promis o nunta ca in povesti, nunta refuzata de Crystal.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.