Setari Cookie-uri

Lady Diana, plina de Botox si amenintata de Kate

Imaginatia nu are limite, nici atunci cand vine vorba despre o persoana decedata.

Imaginatia nu are limite, nici atunci cand vine vorba despre o persoana decedata.

Probabil din plictiseala sau doar pentru a vinde cat mai multe copii ale revistei, jurnalistii de la Newsweek au editat o fotografie cu Lady Diana, imbatranind-o.

Acestia au realizat un scenariu referitor la cum ar fi fost viata printesei si ce ar fi facut ea daca ar trai. Potrivit materialului, Diana ar fi avut numerosi prieteni pe Facebook (107.623), printre care s-ar fi numarat si Camilla Parker-Bowles, actuala sotie a Printului Charles, Bono, Chelsea Clinton sau David Beckham. Si pentru ca era o printesa rebela, cu probleme in casnicie, statusul relatiei ar fi fost “E complicat”.

Printesa ar fi fost activa si pe Twitter, avand peste 10 milioane de followers. In plus, jurnalista Tina Brown si-a imaginat si viata personala a lui Lady D: ar fi locuit in New York si ar mai fi fost casatorita de doua ori. In ceea ce priveste frumusetea, ei bine, ca persoana publica trebuie sa arati bine, asa ca Diana ar fi apelat la injectiile cu botox in zona barbiei.

Redactorul sef al revistei continau cu presupusul, facand referire si la relatia dintre D. si Kate Middleton. Potrivit acestuia, printesa s-ar fi simtit amenintata de statutul lui Kate, fiindu-i teama sa nu intre in umbra din cauza indreptarii atentiei publicului catre noua printesa.

Intregul material va aparea in revista cu pricina pe 1 iulie, zi in care Diana ar fi implinit 50 de ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.