Setari Cookie-uri

Leonardo DiCaprio, baietelul mamei

Leonardo DiCaprio isi continua seria de cuceriri de vara.

Leonardo DiCaprio isi continua seria de cuceriri de vara.

Dupa relatia cu Bar Rafaeli, actorul a decis ca este timpul pentru distractie. Asa ca a intrat in actiune. Prima pe lista a fost Blake Lively. Chiar daca nu si-au oficializat niciodata relatia, cei doi au fost vazuti de nenumarate ori impreuna la evenimente si in vacante.

Se pare ca DiCaprio avea nevoie de acordul mamei sale, asa ca a dus-o pe Blake la o intalnire de familie. Potrivit Digital Spy, actrita din “Gossip Girl” a mers pana in Italia pentru a face cunostinta cu mama actorului, insa nu a reusit sa o impresioneze. Un prieten apropiat al starului a declarat:

Blake a fost un dezastru total. Ea a incercat din greu sa o impresioneze pe mama lui Leo, dar Irmelin nu a fost de acord cu relatia celor doi. Ea a spus ca Blake este mult prea inferioara pentru statutul lui Leo. Tanara a avut multe emotii, asa ca a vorbit non stop, dar Irmelin spune ca tot ce a facut Blake a fost sa vorbeasca despre Gossip Girl si cum a reusit ea sa fie un model Chanel. Leo asculta de mama lui si faptul ca ei nu i-a placut de Blake, l-a determinat sa puna capat relatiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.