Setari Cookie-uri

De ce a murit Amy Winehouse?

Lumea muzicala este in doliu.

Lumea muzicala este in doliu.

Cantareata britanica Amy Winehouse a murit la doar 27 de ani. Trupul neinsufletit al vedetei a fost descoperit pe data de 23 iulie, la ora 15:54 in locuinta din Londra.

Amy a avut numeroase probleme cu bautura si drogurile, a fost internata de foarte multe ori la clinici de dezintoxicare dar, din pacate pentru ea, niciun tratament nu a dat roade. Potrivit DailyMail, despartirea de iubitul sau, Reg Traviss, a fost mult prea dureroasa pentru ea. Traviss a fost vazut iesind din casa lui Winehouse cu doar cateva ore inainte de descoperirea cadavrului.

Presa britanica scria despre faptul ca starul a murit din cauza unei supradoze de droguri si de alcool, vineri noaptea aceasta sustinand o petrecere in locuinta sa. Chris Goodman, purtatorul de cuvant al cantaretei, infirma zvonurile, sustinand ca nu “Nu a fost nicio petrecere salbatica, a murit singura in pat."

"Amy se afla in casa doar cu agentul sau de paza, care lucra pentru ea de mai multi ani. Ea dormea si atunci cand bodyguard-ul a mers sa o trezeasca, a realizat ca nu mai respira, asa ca a sunat de urgenta la ambulanta. A fost extrem de socat.”, marturiseste acesta potrivit gossipcop.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.