Setari Cookie-uri

S-au iubit si acum se batjocoresc in presa. Vezi despre cine este vorba

Acelasi personaj plus un alt mascul.

Acelasi personaj plus un alt mascul.

Dupa Pepe si Tudy, este randul lui Mirco Maschio sa se tavaleasca prin cearfasurile Oanei Zavoranu. Ceea ce nu stia barbatul este ca orice conexiune ai cu Oana, aceasta se transforma intr-un scandal de proportii.
In presa a aparut recent un material conform carora cei doi au avut o aventura. Mirco, fostul iubit al Cristinei Spatar, a tinut mortis sa precizeze ca Oana a fost cea care l-a abordat, in timp ce Querida marturiseste ca are “dovezi zdrobitoare ca era innebunit” dupa ea.

Fie ca isi doreste putina atentie din partea presei, fie ca vrea sa isi mentina statutul de mascul feroce, omul de afaceri a declarat:

M-am trezit cuplat peste noapte cu Oana Zavoranu si nu inteleg de ce. Mie personal Oana Zavoranu nu-mi spune nimic a femeie, ea m-a abordat pe Facebook de cateva ori, insa i-am dat ignore. Nu ma intereseaza astfel de relatii cu acest gen de femei.”, informeaza Libertatea.

Oana, la randul ei, nu se lasa mai prejos si riposteaza asa cum stie ea mai bine: “Mirco Maschio a insemnat doar o pereche de sosete schimbate, pe care apoi le-am aruncat. Nu avea nicio sansa sa se vada cu mine mai mult decat o data pentru ca este un batran, un plictisitor. Are mintea hartuita, de aia nu se lipeste niciuna de el. Cred ca eu l-am parasit cel mai repede dintre toate. Am dovezi zdrobitoare ca era innebunit dupa mine. Aceasta relatie nu ar fi iesit la iveala, nu aveam aceasta intentie, pentru ca chiar nu am de ce sa ma laud cu el. In plus, are si puta mica.”, a declarat Oana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.