Setari Cookie-uri

Din amanta a devenit logodnica oficiala

Cand Cupidon te loveste, nu ai scapare.

Cand Cupidon te loveste, nu ai scapare.

Este si cazul lui Naomi Campbell, care s-a indragostit fara sa se gandeasca la faptul ca distruge o familie. Supermodelul britanic are o relatie de aproximativ patru ani cu miliardarul rus, Vladislav Doronin.

Cei doi s-au logodit in timpul vacantei petrecute recent in Grecia, pe insula Creta si au vrut sa fie un moment special:

Naomi si iubitul ei au sarbatorit cu un spectacol de artificii, care a costat 50.000 de lire sterline si a durat 20 de minute. Ea era extreme de incantat si a lasat sa se inteleaga ca s-a logodit. Le spunea invitatilor ca a sosit timpul sa sarbatoaresca micul lor secret. Naomi avea pe deget un inel extraordinar. Toata lumea vorbea despre cat de incantatat era ea.”, a marturisit unul dintre invitatii prezenti la eveniment potrivit 9AM.

Din pacate pentru model, iubitul sau inca nu a divortat de Ekaterina, mama fiicei lor, insa se pare ca acest lucru nu o deranjeaza prea mult pe Campbell, avand in vedere cadourile de mii de euro pe care aceasta le primeste zilnic. Din contra, exista posibilitatea ca cele doua femei ale rusului sa fie foarte bune prietene…Uneori, banii fac diferenta si, ca femeie, reusesti sa te conformezi cu orice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.