Tara Reid se grabeste ca fata mare!

Tara Reid se grabeste ca fata mare!
Kudika
16 August 2011

Mi-am dorit intotdeauna o dragoste cu nabadai. Mi se par de-a dreptul adorabile cuplurile care se cunosc astazi si se casatoresc cateva luni mai tarziu pentru simplul motiv ca nu mai pot de atat de multa dragoste. Ei bine, Tara Reid a depasit puterea de imaginatie a oricarei romantice incurabile! Vedeta s-a logodit si s-a casatorit in aceeasi zi, la interval de cateva ore cu cel mai recent iubit/logodnic/sot al sau - Zack Kehayov. Tot balamucul s-a petrecut in acest weekend, in Grecia.

Mi-am dorit intotdeauna o dragoste cu nabadai. Mi se par de-a dreptul adorabile cuplurile care se cunosc astazi si se casatoresc cateva luni mai tarziu pentru simplul motiv ca nu mai pot de atat de multa dragoste.
Ei bine, Tara Reid a depasit puterea de imaginatie a oricarei romantice incurabile! Vedeta s-a logodit si s-a casatorit in aceeasi zi, la interval de cateva ore cu cel mai recent iubit/logodnic/sot al sau - Zack Kehayov. Tot balamucul s-a petrecut in acest weekend, in Grecia.

Vedeta a postat pe pagina sa de Twitter, in cursul aceleasi zile, urmatoarele mesaje: “Tocmai m-am logodit!”. Yupeee! Ne bucuram pentru tine, Tara.

In vreme ce noi nu ne terminasem inca de bucurat, vedeta a postat iarasi: " Tocmai m-am casatorit in Grecia. Imi place la nebunie sa fiu nevasta”.

Am stat cu degetul pe mouse tot restul weekendului. Ma asteptam sa divorteze pana la caderea noptii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri