Setari Cookie-uri

Cum? Nevasta lui Will Smith cu sotul lui J Lo

Incep sa se lege firele: doua mariaje celebre de la Hollywood se apropie de final si se pare ca nu e o coincidenta.

Incep sa se lege firele: doua mariaje celebre de la Hollywood se apropie de final si se pare ca nu e o coincidenta.

Will Smith si Jada Pinkett au probleme maritale de ceva vreme, dar neaga ca incapatanare ca ar fi in pragul divortului. Revista americana InTouch a pregatit un material amplu in care relateaza pas cu pas ce s-ar intampla in familia lui Will Smith.

Dezvaluirea cea mai semnificativa este ca la inceputul lui august Will Smith a surprins-o pe Jada impreuna cu Marc Anthony intr-o ipostaza nu tocmai adecvata intr-una din casele lor din Los Angeles, scrie Libertatea.ro. Nu se stie ce s-a intamplat exact, dar au existat consecinte: a doua zi, Will a concediat mai multi angajati care se pare ca mijloceau intalnirile secrete ale celor doi si ii acopereau.

Jada si Marc au petrecut ceva timp impreuna anul trecut pe platourile de filmare ale dramei "Hawthorne". Zvonurile sustin ca inca de atunci se putea observa ca exista o chimie intre cei doi.




Marc Anthony neaga si el aceste afirmatii, dar nu are sanse prea mari sa scape de suspiciuni avand in vedere ca el si J.Lo au anuntat la jumatatea lui iulie ca divorteaza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.