Setari Cookie-uri

Soc: J Lo si Marc Anthony din nou impreuna

Aceasta este o stire dedicata in special fanilor celor doi cantareti-actori.

Aceasta este o stire dedicata in special fanilor celor doi cantareti-actori.

Din pacate Jennifer si Marc nu s-au impacat, ci doar si-au unit fortele in scop profesional. Este vorba despre colectiile lor vestimentare pentru Kohl. Desi nu apar in niciun clip impreuna, cei doi se intrec in performante, pretinzand ca sunt angajati in compania Kohl.

Filmuletele sunt destul de comice, J Lo confruntandu-se cu probleme la intrare, nefiind recunoscuta de omul de paza sau enervandu-i pe cei din birou cu un tic stresant, in timp ce lui Marc ii joaca feste masina de cafea sau telefonul fix al firmei.



Legat de relatia celor doi, Marc Anthony a decis sa rupe tacerea, oferind declaratii picante referitoare la divortul lor:

"Am hotarat de comun acord sa punem capat casatoriei, ea nu a fost infidela asa cum se spune. Nici vorba. Asta nu este o inmormantare. Nu ingropam pe nimeni. Am ajuns impreuna la concluzia ca mariajul nostru nu mai merge...Asa ca despartirea nu a socat pe nimeni. ea stie ca mereu o voi iubi. Si copiii stiu asta. Jennifer este o femeie extraordinara, o mama extraordinara si o prietena foarte buna. Chiar daca nu mai suntem un cuplu, aceasta poveste nu s-a incheiat. Sunt multe lucruri pe care le vom face impreuna, o viata pe care o vom trai impreuna alaturi de Max si de Emme, deci totul e bine.", a spus cantaretul potrivit people.com, informeaza 9AM.



video player
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.