Setari Cookie-uri

Clipul zilei: Printul Harry isi face de cap in Croatia

Cu totii cunoastem diferenta dintre cei doi printi britanici: unul este linistit, celalalt zvapaiat, unul este chel, celalalt cu o freza rebela, unul elegant, celalalt usor neingrijit, unul este luat...celalalt este burlac.

Cu totii cunostem diferenta dintre cei doi printi britanici: unul este linistit, celalalt zvapaiat, unul este chel, celalalt cu o freza rebela, unul elegant, celalalt usor neingrijit, unul este luat…celalalt este burlac.

Aceasta stire ii este dedicata in totalitate printului mic, rautatea intruchipata. Aflat intr-un club din Croatia, Harry stia ca are toata atentia asupra lui. Probabil ca nu erau ochi care sa nu il priveasca. Asa ca a pus de un dans (si ce dans!).

In timp ce isi misca fundul si dadea din maini pe marginea unei piscine, printul nostru si-a pierdut echilibrul, fiind nevoie doar de o mica neatentie. Dintr-o data…buf, in apa. Momentul comic este ca acesta nu s-a oprit din dans nici macar un moment (probabil ca melodia il ungea la suflet) asa ca si in timp ce incerca sa iasa din apa, dar si imediat cum a ajuns din nou pe uscat…el a continuat sa se zbenguie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.