Setari Cookie-uri

Avem stiri calde despre Monica Gabor

Ce face? Pe unde mai umbla? Cu cine mai este?

Ce face? Pe unde mai umbla? Cu cine mai este?

Astfel de intrebari sunt tot timpul pe buzele ziarelor de scandal din Romanica, ziaristii incercand disperati sa afle noutati despre viata fostei doamne Columbeanu.

Din cate se pare avem raspunsul la toate cele trei intrebari:

Ce face?

Recent devenita domnisoara (asta, in acte), Moni se relaxeaza si se bucura de viata de burlaca. Nu trebuie sa ofere nimanui explicatii, poate ajunge acasa la orice ora doreste (de fapt, la cine acasa?) fara a fi luata la intrebari.

Pe unde mai umbla?

Daca aveai impresia ca stii raspunsul, tin sa te dezamagesc. Potrivit Cancan, tanara a fost vazuta pe strazile din Monte Carlo si nu in State, asa cum te asteptai. Moni a luat pranzul la celebra cafenea Cafe de Paris si s-a plimbat pe strazile bogatasilor. Se pare ca vedetei noastre ii prieste viata de femeie singurica pentru ca, imediat cum a plecat in State, ea a inceput sa produca atat de multi bani incat sa isi permite o vacanta in Monaco, locul in care se relaxeaza doar miliardarii…in euro.

Cu cine mai este?

Desi nu a fost fotografiata cu Mr Pink, un cititor Cancan a marturisit ca aceasta avea dupa ea un bodyguard (cum, si in Monte Carlo?). Omul care o pazea era chinez, asa ca ne putem da seama ca fosta sotie a lui Irinel Columbeanu inca este implicata intr-o relatie cu barbatul misterios si putred de bogat. La cat de vedeta este ea, chinezul nu isi permite “luxul” de a o pierde asa de usor. Asa ca, pentru protectia ei, China Man a angajat o garda de corp, care ii urmarea fiecare miscare si era atent la orice persoana care trecea pe langa ea.

[vezi fotografiile cu Moni aici]

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.