De ce s-a facut de ras Marcel Pavel?

De ce s-a facut de ras Marcel Pavel?
Kudika
7 Septembrie 2011

Trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului.

Trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului.

Lasam deoparte melodia hidoasa cu care a revenit Marcel Pavel pe piata muzicala, si vorbim despre mini recitalul de la partida Romania-Franta, care s-a desfasurat aseara pe National Arena.

Ziarele de scandal sustin faptul ca solistul s-a facut de ras in fata unui stadion intreg deoarece, din cauza emotiilor, a cantat aceleasi versuri de doua ori.

Artistul a tinut mortis sa precizeze faptul ca in interpretarea lui nu a fost strecurata nicio greseala ci, din contra, el a fost cel care a tinut mortis sa nu cante “Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume/ Triumfator in lupte, un nume de Traian!”, declarand ca:

Se interpreta politic daca spuneam <<un nume de Traian>>. Am vrut sa evitam acest lucru, de aceea am decis sa cant variant asta. Eu am cantat pentru a indemna la lupta, nu am gresit cu nimic. Am ales sa repet primul refren pentru a se interpreta ca un indemn la lupta. Cu ce m-am facut de ras?”, a spus acesta pentru Realitatea TV, informeaza Cancan.

Se intampla si la case mai mari. Pana si Christina Aguilera a uitat imnul, nu inteleg de ce facem atata zarva pe seama acestui lucru. Pana la urma, Marcel a cantat ireprosabil, demonstrand ca este un adevarat artist, nu ca Inna, care a venit pe Arena cu dansatori imbracati in tricouri galbene si a cantat in engleza.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri