Setari Cookie-uri

Cati bani iti poate aduce o rochie regala?

Asa da printesa.

Asa da printesa.

De obicei rochia de mireasa iti ia din bani, nu iti aduce. Nu este si cazul Printesei Kate, proaspat casatorita cu printul William. Aceasta stie cat de multa faima i-a adus nunta si incearca sa profite de pe urma acestui lucru.

Altfel nu imi explic de ce si-a expus rochia la Palatul Buckingham impreuna cu toate accesoriile pe care le-a purtat in ziua cea mare. Daca vroia sa faca un act de caritate putea sa arata rochia curiosilor fara a cere vreun ban. Dar nu, daca vrei sa admiri de aproape “piesa” care a costat 250.000 de dolari, trebuie sa scoti din buzunar suma de 25,39 de euro.

Potrivit 9AM, din prima zi a expozitiei si pana astazi, peste 354.000 de vizitatori au trecut pragul palatului Bugkingham pentru a admira faimoasa rochie. Expozitia se va incheia pe 3 octombrie, iar specialistii estimeaza ca va atrage incasari de peste 8 milioane de lire sterline.

Asa ca daca vrei sa faci bani (ma refer la sume colosale) din astfel de lucruri marunte, e simplu: marita-te cu un print. Mai este unul disponibil asa ca nu totul este pierdut!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.