Setari Cookie-uri

Zavoranu, o familie...obscena

Credeati ca doar Oana isi poate face de cap in direct?

Credeati ca doar Oana isi poate face de cap in direct?

Nici vorba. Marioara Zavoranu a lasat deoparte sensibilitatea si rusinea, mergand cu pasi repezi pe platoul unei emisiuni la care a fost invitata, pentru a se bucura de un spectacol erotic. Femeia nu mai este atat de tanara si, fie vorba intre noi, nu are dimensiuni de fotomodel, asa ca show-ul destinat ei era raiul pe pamant.

In timp ce doi striperi dansau pe langa ea, doamna a lasat deoparte timiditatea si a inceput sa ii mangaie pe barbatii unsi cu creme, marturisindu-i unuia dintre ei: “Da, arati foarte bine.”. Cu pupilele dilatate, tanti nu s-a sfiit sa isi exteriorizeze poftele, punand mana pe catuse si zambind unui dansator.

Si pentru ca nu se putea abtine, Zavo cea mica a venit la emisiunea lui Capatos pentru a comenta “iesirile sexuale” ale mamei sale:

Dragut. E de Stan si Bran. Eu ma bucur ca este fericita. Ea nu este persoana publica. Eu raman stupefiata, nu vad nicio umbra de suparare ca acum cateva zile m-a facut in toate felurile. Tu ai vazut vreo doamna la aceasta varsta respectabila, cu un anumit statut social, sa faca asa ceva?”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.