Setari Cookie-uri

Elisabeta Canalis vorbeste despre despartirea de Clooney

I-au luat aproape trei luni ca sa se linisteasca dupa despartire si sa ofere primul interviu cu privire la relatia esuata cu George Clooney.

I-au luat aproape trei luni ca sa se linisteasca dupa despartire si sa vorbeasca despre relatia esuata cu George Clooney.

Intr-un interviu acordat revistei italiene, Chi, Canalis ne impartaseste problemele pe care le are in alegerea partenerului potrivit:

Intotdeauna am crezut ca oamenii reci si distanti sunt perfecti pentru mine. Trebuie sa accepti ca Printul cel Frumos nu va veni niciodata sa te salveze. Este doar un vis, un vis din care te vei trezi, intr-un final. Caut un barbat care sa imi ofere siguranta. Nu este nimic frumos in a te desparti. Sfarsitul unei relatii este complicat.

Dupa despartire am mers in State pentru ca nu puteam face fata lumii din jurul meu. Nu a fost usor sa stau si sa privesc cum viata imi este disecata. Aici, in Los Angeles, am gasit liniste, m-am cufundat in munca. A fost foarte dificil, dar trebuie sa mergi mai departe.
”.

In timp ce frumoasa Elisabeta isi lingea ranile la bordul unui yacht de lux, Clooney isi incerca norocul cu o alta “posibila achizitie”, Stacy Keibler. [foto aici]


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.