Setari Cookie-uri

Brad Pitt o face de ras pe fosta sotie

Nu ii ajunge ca este in centrul atentiei tot timpul si ca pe oriunde merge este mai vanat decat insusi presedintele Statelor Unite.

Nu ii ajunge ca este in centrul atentiei tot timpul si ca pe oriunde merge este mai vanat decat insusi presedintele Statelor Unite.

Chiar daca au trecut destul de multi ani de la divort, Brad Pitt s-a hotarat ca este timpul sa vorbeasca despre despartirea de Jennifer Aniston. Si a vorbit…incat nu s-a mai oprit:

Incepusem sa ma satur de canapeaua pe care stateam non stop, sa tin o tigara in mana si sa ma ascund de lume. Incepusem sa ma simt groaznic. Incercam sa gasesc un film despre o viata interesanta, dar atunci am realizat ca nici macar eu nu traiam o viata interesanta. Cred ca mariajul a fost de vina. Incercam sa cred ca mariajul era ceva mare, dar nu era.

Unul dintre cele mai mari si mai inteligente alegeri ale mele, a fost sa le ofer copiilor mei o mama precum Angie. Este o mama excelenta. Oh, sunt atat de fericit ca o am. Am pus foarte mult entuziasm in incercarea de a fi un om satisfacut. Sunt fericit pentru ca am facut alegerea corecta.
”, a declarat acesta pentru Parade informeaza Dailymail.

Oare de ce s-a gandit sa rascoleasca trecutul dupa atata timp? Sa fie mana Angelinei?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.