Setari Cookie-uri

Detalii picante: Borcea vorbeste despre noua casatorie

Cristi Borcea, actionarul de la Dinamo, a hotarat ca este timpul sa povesteasca lumii cat este el de fericit. Aflat inca in luna de miere, barbatul, proaspat insurat, a oferit un scurt interviu, in care a dezvaluit cum se simte dupa oficializarea relatiei sau cum isi alinta partenera.

Cristi Borcea, actionarul de la Dinamo, a hotarat ca este timpul sa povesteasca lumii cat este el de fericit.

Aflat inca in luna de miere, barbatul, proaspat insurat, a oferit un scurt interviu, in care a dezvaluit cum se simte dupa oficializarea relatiei sau cum isi alinta partenera.

Cei doi porumbei au mers intr-o minivacanta la Miami, unde s-au relaxat si au dat uitarii toate problemele. Doar sunt inca in faza de iubire maxima.

In luna de miere ne-am simtit excelent. De cand am cunoscut-o, ea imi spune mie >>Pui”, iar eu ii spun <<Iubire>>. Foarte rar ne spunem pe nume.”, a declarat dinamovistul pentru Libertatea.

Parca este mult prea deplasat avand in vedere ca dinamovistul este la a doua casatorie, iar cu Mihaela are trei copii, care citesc ziarele, se uita la televizor sau, daca nu, au prieteni care afla de la parinti. Noua viata ar trebui sa ramana privata, departe de ochii curiosilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.