Setari Cookie-uri

Ashton Kutcher divorteaza

Norocul nu vine niciodata singur.

Norocul nu vine niciodata singur.

Este si cazul lui Ashton Kutcher. Dupa rolul pe care l-a primit in Two and a Half Men (in care spunea ca se simte ca si cum ar fi castigat la loterie) urmeaza una rece ca gheata.

Chiar daca incearca din rasputeri sa demonstreze ca are o casatorie fericita, toata presa stie de escapadele amoroase ale actorului din Two and a Half Men. Demi Moore l-a iertat de nenumarate ori dar se pare ca s-a saturat si ea sa fie ranita.

De curand, Moore a citat un filozof grec, postand pe Twitter “Cand te simti ranita din cauza greselilor barbatului tau, intoarce-ti privirea asupra ta si studiaza-ti esecurile. Apoi vei uita de manie.

Cei doi si-au petrecut aniversarea de nunta despartiti. In timp ce Ashton a fost in San Diego, unde a petrecut un weekend intreg prin cluburi, Demi a stat acasa. In plus, cu totii stim ca familia Kutcher-Moore imparte totul cu fanii prin intermediul Twitter-ului. Ei bine, de data aceasta, Ashton s-a abtinut de la orice fel de comentarii cu privire la aniversarea casatoriei, informeaza People.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.