Setari Cookie-uri

Tu ce crezi? Minte Beyonce in legatura cu sarcina?

Pe internet circula un filmulet oarecum bizar cu Beyonce.

Pe internet circula un filmulet oarecum bizar cu Beyonce.

Invitata la emisiunea “Sunday Night”, Beyonce intra in platou si, cand se aseaza pe scaun, burta i se dezumfla in mod spectaculos. De atunci Lady B si burtica ei buclucasa tin primele pagini ale ziarelor de scandal din intreaga lume.

Sa fie doar un truc pentru a primi si mai multa atentie sau este adevarat? Problema este ca dimensiunea burtii vedetei se schimba de fiecare data: daca acum cateva saptamani Beyonce aparea la lansarea noului sau parfum cu o burta aproape insesizabila (vezi foto aici), in cel mai recent clip al sau, filmat tot in aceeasi perioada, cantareata are o burta imensa (vezi foto aici).

In plus in numarul din noiembrie al revistei Harper's Bazaar, Beyonce apare (cum credeti?)…fara burta cu care se lauda, afisand o silueta perfecta. (vezi foto pe pagina cantaretei de Facebook)

Citește și:

Unii ziaristi si-au exprimat parerea, spunand ca Beyonce nu este insarcinata, ci va adopta un copil sau foloseste o mama surogat, insa vrea ca totul sa se faca in tacere pentru a continua aceasta minciuna.

Chiar este posibil ca o viitoare mama sa aiba un astfel de comportament sau totul tine de publicitate?

Mai jos este filmuletul cu pricina. Momentul in care burta i se dezumfla poate fi vazut de la 00:50. Voi ce parere aveti?
foto main:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.