Setari Cookie-uri

Probleme grave pentru Pavarotti din Carpati

Costel Busuioc, supranumit si Pavarotti din Carpati, a dat ochii cu moartea.

Costel Busuioc, supranumit si Pavarotti din Carpati, a dat ochii cu moartea.

Aflat acasa in Timisoara, tenorul a mers la o spalatorie auto pentru a isi curata cateva covoare. Se pare ca acesta era grabit asa ca s-a bagat in fata insa, un sofer pus pe harta, s-a enervat si l-a luat la bataie. Astfel a inceput scandalul.

Busuioc a mers direct la sectia de politie pentru a depune plangere, insa i s-a facut rau si a fost dus de urgenta la spital:

Colegii au chemat o ambulanta care i-a acordat primul ajutor si l-a preluat pe Busuioc la spital. O echipa de politie va merge la spital pentru a ii lua o declaratie.”, a spus Emil Andrei, purtatorul de cuvant al Politiei Timis informeaza Cancan.

In urma bataii primite, cantaretul s-a ales cu nasul spart si doua coaste rupte.

Dar asta nu e tot. Costel Busuioc are o alta varianta scandalului. Potrivit acestuia, dupa ce a primit covorul spalat, a cerut patronului spalatoriei auto bonul fiscal insa Romica Blondu, pe numele sau adevarat Romica Bejenariu, nu a putut indura o asemenea “jignire” si l-a luat la pumni pe Busuioc.

Busuioc asta e nebun. Nu m-am atins de el. Puteam sa il bat ca nu imi place cum canta. Poate sa zica merci ca nu i-am scos corzile vocale. Poate asa ii faceam si un bine. Busuioc a venit la spalatoria mea ca sa il bata pe un angajat. Avea o cearta mai veche cu angajatul meu, pe care nu l-a platit ca i-a facut curat in casa. A vrut sa il rapeasca pe angajatul meu. Costel Busuioc se purta ca un nebun.”, a declarat patronul spalatoriei potrivit Cancan.


Citește și:

Agresorul este o cunostinta veche a politistilor din Timisoara, acesta avand numeroase dosare de inselaciune, sechestrare de persoane si viol, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.